Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Finn det beste tilbudet på TV-pakker

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

TV-pakke som passer for deg

Vi i Bytteportalen tar TV-underholdningen din på alvor. Enten du liker best å slappe av med en god film eller bare må få med deg det siste av nyheter, hjelper vi deg med å velge den TV-pakken som har det innholdet du liker best

Det er mange TV-pakker å velge mellom, og for noen er det nok med en pakke som kun inneholder det grunnleggende. Andre setter større krav til kanalinnholdet, og vil gjerne å ha tilgang til mest mulig. Dette påvirker selvsagt prisen, og det kan være vanskelig å få oversikt over hvilket selskap som har den TV-pakken som passer for deg.

Her kommer vi i Bytteportalen inn. Vi hjelper deg med å finne den TV-pakken som gir deg det du vil ha til best mulig pris. Ved å benytte vårt skjema, får du gratis og uforpliktende tilbud fra en av våre samarbeidspartnere innen 1 virkedag.

TV-pakke med streaming

Måten vi ser på TV har endret seg stadig raskere de siste årene. Hos enkelte TV-leverandører får du i dag full tilgang til en streamingtjeneste inkludert i abonnementet. App-løsninger hvor du kan se TV-innholdet på mobilen, nettbrettet eller PC-en din har også blitt vanlig, og å spole tilbake eller se innhold på etterskudd har nærmest blitt en selvfølge.

Velg en TV-pakke etter din smak

Hva du liker å se på TV er selvfølgelig en smakssak. Der noen liker moro, liker andre drama. Eller en god dokumentar. Listen er lang, og hos de fleste leverandørene har du mulighet til å velge hvilke kanaler du vil ha ut over en grunnpakke. I tillegg finnes det en rekke TV-pakker med innhold som er tilpasset forskjellige behov.

Familiepakker

Med en familiepakke sikrer du at både de minste og de største får noe å se på. De yngste får muligheten til å kose seg med tegnefilmer og annet barnevennlig innhold, mens de voksne får tilgang til blant annet nyheter og filmer. 

Sportspakker

Når det er snakk om TV-pakker med sport, tenker kanskje de fleste på fotball, og det er ikke uten grunn. Dette er tross alt den mest populære idretten, både i Norge og på verdensbasis, og det gjenspeiles i hva som tilbys av sportskanaler. Men det stopper selvsagt ikke der. Du kan enkelt få tilgang til alt fra tennis til golf og håndball med en sportspakke.

Filmpakker

De aller fleste liker å lene seg tilbake og nyte en god film. Med den rette filmpakken får du både tilgang til de nyeste storfilmene og de beste klassikerne. Filmelskere setter stor pris på å ha tilgang til de et bredt utvalg, og med en god TV-pakke er det lett å sette på det man er i humør til å se på der og da.

Vi gjør det enkelt for deg å velge TV-pakke. Fyll inn skjemaet øverst på siden, så vil en av våre samarbeidspartnere ta med kontakt med et godt tilbud, og du kan velge den TV-pakken som passer best for deg.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.