Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Spar penger ved å bytte abonnement på tjenester du bruker hver dag

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

TV-abonnement pris

Prisen på TV-abonnement påvirkes av forskjellige faktorer. Ofte henger prisen sammen med hvor mange kanaler du vil ha, men det er også andre ting som påvirker hva du må betale. Les videre, så får du en liten innføring i hva som påvirker prisen på ditt TV-abonnement.

Kanalpakker og pris

Prisen på TV-abonnement vil avhenge av hvilke kanalpakker du vil ha. Hos de fleste leverandørene kan du velge mellom forskjellige pakker med innhold som er tilpasset dine interesser. Her finnes det forskjellige modeller, men som oftest kan du velge pakker med for eksempel sport eller film i tillegg til en grunnpakke. Dette gjøres enkelt via nett eller en app, og det er enkelt å tilpasse innholdet til hele familien. Her kan man merke seg at innhold og tilgjengelige kanaler vil variere litt og at dette kan være viktigere enn pris for enkelte.

Rabatter og tilleggstjenester

Det kan også lønne seg å se på mer enn bare enkeltpriser som blir oppgitt for TV-abonnement. Mange aktører opererer nemlig med forskjellige tilleggstjenester og rabatter som påvirker sluttsummen. Dette kan være strømmetjenester som du får inkludert i abonnementet eller rabatt hvis du i tillegg har abonnement på strøm eller mobil hos samarbeidspartnere. Hos mange selskap er det også vanlig med lavere totalpris hvis du abonnerer på både internett og TV. Her lønner deg seg med andre ord å se på totalen, og ikke se seg blind på enkeltpriser.

Dekoder: eie eller leie

For å motta TV-signalene trenger man en dekoder. Denne boksen måtte man tidligere som oftest kjøpe fra leverandøren, men det har blitt mer og mer vanlig at man i stedet leier denne. Her skiller prisene seg en del, og det er gjerne dyrere hvis man vil ha en dekoder med opptaksfunksjon.

TV via mobil og nettbrett

Mange av oss har begynt å se på TV via mobil og nettbrett, og for noen er det helt naturlig å se på nyheter eller en film mens man sitter på bussen. Dette krever at leverandøren din tilbyr en app som gir deg tilgang til innhold mens du er på farten, og for mange vil dette påvirke valget av TV-leverandør.

Leverandør og pris

Prisene på TV-abonnement varierer fra leverandør til leverandør, og hvilke leverandører du kan velge mellom avhenger av adressen din. Prisen fra samme leverandør kan også variere ut fra hvor du bor. Her er det ikke så lett å få full oversikt, men vi hjelper deg med å velge. Fyll inn skjemaet øverst på siden, så vil en av våre samarbeidspartnere ta med kontakt med et godt tilbud og du kan velge det TV-abonnementet som passer best for deg.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.