Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Spar penger ved å bytte abonnement på tjenester du bruker hver dag

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Sammenligne mobilabonnement

Ved å bruke Bytteportalen kan du raskt og enkelt få oversikt over de rimeligste mobilabonnementene tilpasset ditt bruk. Tjenesten er helt gratis og enkel å bruke, og det kan være mye penger å spare på å sammenligne mobilabonnement og velge det billigste som passer best for deg. Send inn skjema, velg tilbud og innen 1 virkedag vil en av våre samarbeidspartnere kontakte deg med et uforpliktende tilbud, og gi deg informasjon om hvor mye penger du kan spare.

Verdt å vite

De fleste mobiloperatører tilbyr i dag flere tjenester inkludert i mobilabonnementet, som for eksempel Fri tale, SMS, MMS og data rollover. Forskjellen mellom mobilabonnement ligger vanligvis på pris og datamengde per måned. Det er enkelt å bytte mobilabonnement. Husk at mobiltelefonnummeret er ditt, og tas med når du velger ny leverandør. Gjennomføring av bytte skjer normalt innen ti dager. Har du binding på abonnementet ditt, må du enten vente til bindingen har utløpt, eller betale for å bryte avtalen. Prisen for å bryte abonnementet avhenger av hvor lang tid du har igjen av abonnementet. Bytteportalen hjelper deg å sammenligne mobilabonnement så du får bedre priser på produkter og tjenester du bruker i det daglige, og våre samarbeidspartnere sørger for at du får et godt tilbud slik at du kan redusere dine kostnader. Vi gjør prosessen med å bytte leverandør enkel og effektiv.

Hard konkurranse

Pris er ikke alltid det viktigste når man skal velge et godt mobilabonnement, men med den harde konkurransen i markedet lønner det seg alltid å sammenligne mobilabonnement. Det er store forskjeller blant de over 190 mobilabonnement som finnes, og det kan være vanskelig å være sikker på at du til enhver tid har det beste og billigste mobilabonnementet. Det norske mobilmarkedet er i stadig utvikling og konkurransen tilspisser seg stadig med flere nye mobiloperatører som kommer til. 

Dette skaper et press på pris og tjenester, og heldigvis ser det ut til at trenden med at prisen på gigabyte presses nedover fortsetter. Det betyr at det lønner seg mer enn noen gang å sammenligne mobilabonnement og bytte til en bedre og billigere aktør. En familie kan kjapt spare et par tusen kroner hvert år ved å følge med å sammenligne mobilabonnement, slik at du hele tiden vet at du ikke betaler mer enn du må.

Verdt å tenke på

Når du skal sammenligne mobilabonnement og finne det som passer best for deg og din familie, er det flere faktorer som er viktig å ta stilling til. Mobilabonnement uten data passer for eksempel bra til besteforeldre som ikke surfer på nettet. Til barna trenger du kanskje et abonnement med mye data, men samtidig trenger du kanskje tilleggsfunksjoner som datakontroll og sperrer for enkelte sider og innholdstjenester som koster penger. Du må også vurdere dekning. Foretrekker du Telenor-, Telia-, eller Ice-dekning? Hvor god er dekningen til de ulike nettleverandørene i det området du skal oppholde deg i, som for eksempel på hytta. Bytteportalen kan hjelpe deg med alt dette, så kontakt oss i dag så du kan begynne å spare penger.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.