Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Spar penger ved å bytte abonnement på tjenester du bruker hver dag

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Sammenlign mobilabonnement

Det finnes mange valgmuligheter når det kommer til hvilket mobilabonnement man bør
velge. Abonnementene er stadig under utvikling, hvor prisene presses nedover og flere
fordeler blir lagt til i hvert enkelt abonnement. Dette fører til at man bør finne det
abonnementet som inneholder dine ønsker til den rimeligste prisen.De fleste leverandører tilbyr i dag fri tale, SMS og MMS her i Norge og innenfor EU/EØS.
Datamengden man vil ha er det som koster penger. Jo mer data, jo mer koster
mobilabonnementet.
Vi i Bytteportalen vil hjelpe deg med å finne det billigste og beste mobilabonnementet for
deg. Ved å benytte vårt skjema, får du gratis og uforpliktende tilbud fra en av våre
samarbeidspartnere innen 1 virkedag.

Hva bør du tenke på når du skal velge mobilabonnement?​

Få en oversikt over mobilbruken din

Før du bestemmer deg for hvilket mobilabonnement du vil benytte deg av, bør du få en oversikt over mobilbruken din. På denne måten får du en bedre oversikt over hva som er viktigst for deg når det gjelder et mobilabonnement.

Du finner ut mengden mobilbruk inne på telefonen din, og det viktigste å finne ut av er databruken per måned. Dette kan du også finne ved å logge på nettsiden eller appen til den leverandøren du bruker i dag.

Data

Mobiltelefonen brukes til mye forskjellig, og mengden data varierer fra person til person. For de som ønsker abonnement med mye data, finnes det både abonnement med en gitt
datamengde eller fri bruk. I abonnement med fri bruk, har du en gitt mengde data du kan bruke i måneden, og etter denne mengden vil hastigheten gå ned.

For dere som har for lite data i måneden, vil det være en fordel å bytte til et mobilabonnement med mer data inkludert. Det er bedre å ha litt for mye data enn for lite, fordi Data Rollover kan redde dere. Dette er en funksjon som viderefører ubrukt data over tilneste måned.

Dekning

De fleste leverandører tilbyr full dekning nesten overalt i Norge. I byene vil du ikke merke store forskjeller fra hvilken leverandør du har. I tettstedene kan det være mer avgjørende etter hvor de ulike operatørene har plassert master. Derfor anbefales det at du undersøker dekningskartene til de ulike operatørene før du velger mobilabonnement.

Bindingstid

Mange leverandører tilbyr mobilabonnement når du kjøper ny mobil. Dette vil være med bindingstid på vanligvis 12 måneder. Du kan bryte bindingstiden, men du må da betale en sum som vil variere ut ifra hvor lenge du har igjen av bindingstiden.

Du kan kjøpe mobil uten bindingstid, men prisen vil da øke. Fordelen vil være at du er fri til å bytte til et billigere mobilabonnement når du måtte ønske.

Abonnementer for barn og unge

Flere og flere barn under 18 år får mobiltelefon, og trenger også et mobilabonnement. Disse bruker mye data, og foreldre ønsker av den grunn å ha kontroll på barnas mobilbruk. Mange mobiloperatører tilbyr mobilabonnement som er tilpasset barn under 18 år. I disse abonnementene kan foreldre velge hvilke begrensinger de vil ha i avtalene, for eksempel en sperreliste for uønsket SMS, samt datakontroll.

Mobilabonnement for unge, for eksempel studenter, finnes hos flere mobiloperatører. Disse abonnementene er av rimeligere pris, og vil derfor være naturlig for unge å benytte seg av disse.

Familiefordeler

Familier vil spare på å benytte seg av samme leverandør, da det finnes familiefordeler.

Familiefordeler kan være samlerabatt og overføring av ubrukt data. Samlerabatt er at rabatten øker jo flere som blir med i familiepakken. Overføring av data er genialt dersom en eller flere i familien ikke bruker så mye data og kan overføre det til de som bruker mer data.

Velg ditt beste mobilabonnement

Kartlegging av dine ønsker for et mobilabonnement vil være avgjørende for hvilket selskap du velger å bli kunde hos. Leverandørene tilbyr mye av det samme, og det er derfor viktig at du vet hva de viktigste ønskene dine er for et mobilabonnement. 

Om du benytter deg av skjemaet vårt øverst på siden vil du få tilsendt tilbud fra de ulike leverandørene vi samarbeider med, og du kan velge det mobilabonnementet som passer deg best.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.