Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Finn det beste tilbudet på mobilabonnement

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Mobilabonnement

Vi bruker mobiltelefonene våre mer og mer, og det kan være vanskelig å vite hvilket mobilabonnement som er riktig for deg. For noen er pris viktigst, mens andre er mest opptatt av dekningen der de bor. Noen bytter mobilabonnement ofte, mens andre ikke engang tenker på at det er mulig å få bedre betingelser på sitt mobilabonnement.

Uansett hvilken kategori du befinner deg i kan vi hjelpe deg med å finne mobilabonnementet som passer best for deg, uten at du trenger å lete gjennom jungelen av leverandører. Send inn skjemaet, så gjør vi jobben for deg!

Velg riktig mobilabonnement

Der det tidligere var vanlig å betale for minuttene man brukte til å ringe, eller for antall tekstmeldinger man sendte, er det i dag datamengden som avgjør. For deg som bruker mobilen til å streame video og lese aviser er det viktig at du velger et mobilabonnement med nok data, mens andre har mer enn nok med den minste datapakken. Dette er selvsagt individuelt, men de fleste mobilselskapene tilbyr gode alternativer for de fleste. Data rollover har også blitt vanlig, slik at man får med seg ubrukt datamengde over til neste måned.

Annet å tenke på når du velger mobilabonnement

Det lønner seg ikke alltid å bare se på pris. Når du skal velge mobilabonnement kan for eksempel fordelsordninger spille inn. Dette kan være bedre betingelser for familier eller mulighet til å fordele data som man vil innad i familien. Enkelte operatører tilbyr også ekstratjenester som abonnement hos musikktjenester eller liknende. Se også på eventuell bindingstid før du bestemmer deg for et mobilabonnement, sånn at du ikke låser deg til et selskap over for lang tid.

Dekning i Norge

I Norge har vi tre forskjellige mobilnett som er henholdsvis eid av Telenor, Telia og Ice. Stort sett har alle disse tre leverandørene god dekningsgrad, men det er selvsagt lokale forskjeller. Disse forskjellene merker man gjerne i størst grad utenfor allfarvei, og det kan derfor lønne seg å sjekke dekningskartet hos den enkelte leverandøren før man velger mobilabonnement. Dette kan spesielt være lurt for deg som trenger god dekning på hytta i ferien.

Kartlegg ditt behov

Før du velger mobilabonnement bør du altså tenke gjennom hva som er viktigst for deg av pris, dekning, datamengde og tilleggstjenester. Hvis du for eksempel har barn kan det lønne seg å vurdere et familieabonnement med en stor datapakke og datadeling, og hvis du bare bruker mobilen til å ringe og sende tekstmeldinger har du antakelig ikke behov for noe særlig data i det hele tatt. Dette får du enkelt oversikt over ved å se på mobilregningen din eller logge inn hos mobilselskapet du bruker i dag.

Vi i Bytteportalen er her for å gjøre det enkelt for deg å bytte til det mobilabonnementet som er best for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på toppen av siden, så blir du kontaktet med et godt tilbud.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.