Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Spar penger ved å bytte abonnement på tjenester du bruker hver dag

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Mobilabonnement priser

Med over 190 ulike mobilabonnement på markedet sier det seg selv at det kan være lurt å sammenligne mobilabonnement priser hos de ulike leverandørene. Det kan faktisk spare en familie for flere tusen kroner i det lange løp. Mobilabonnement priser, innhold og tilleggstjenester varierer fra leverandør til leverandør, så det kan virke som en uoverkommelig jungel å skulle navigere gjennom helt på egenhånd. Ta derfor kontakt med Bytteportalen i dag og i løpet av kun 1 virkedag, kommer en av våre samarbeidspartnere med et godt og uforpliktende tilbud til deg, og du kan samtidig få svar på mye av det du lurer på. 

Hva er ditt behov?

Før du bestemmer deg for et mobilabonnement bør du se på mer enn bare mobilabonnement priser. Først må du kartlegge forbruket til deg og eventuelt andre i familien du skal opprette abonnement for. Ved å logge deg inn på nettsiden til mobilleverandøren du bruker og sjekke telefonen din, kan du se hvor mye data du har brukt og hvor mye hver enkelt app trekker. Det vil garantert variere veldig hos det enkelte familiemedlemmet, og er derfor en svært viktig faktor når du skal finne det abonnementet som passer best. Ikke la deg blende av alle mulige introduksjonstilbud, for det er ikke de reelle mobilabonnement priser når kampanjeperioden er over. Se på hva den faktiske totalsummen er hver måned.

Spar penger

Ved å bruke Bytteportalen kan du enkelt få oversikt over bedre mobilabonnement priser og dermed reduserer mobilkostnadene dine. Vår tjeneste er helt gratis og uten risiko for deg å benytte deg av. Kontakt oss i dag for å finne ut hvor mye du kan spare på mobilabonnement priser ved å bytte mobilabonnement. Mobilleverandørene står i kø for å få nettopp deg som kunde, så bruk den tøffe konkurransen i mobilmarkedet til din fordel. Det er likevel ikke alltid at det billigste er det beste, så husk å spørre om mobilabonnementet dekker alle behovene dine og hvilke andre fordeler som ligger i abonnementet før du bestemmer deg.

Velg riktig datapakke

Noe av det viktigste er kanskje å velge riktig datapakke. Tenåringen i hus vil kanskje være den som alltid går tom for data hver måned og stadig maser om flere gigabyte, mens du irritert må flytte data, eller høre på klagingen til det endelig blir 1. i neste måned. Da kan et abonnement med ubegrenset eller fri data være smart, mens niåringen i huset kanskje trenger tilleggstjenester som går på sikkerhet og sperring av ulike betalingssider. Kanskje du selv også bruker telefonen som arbeidsverktøy og er avhengig av at det alltid er nok nett, vil du trenge en større datapakke enn for eksempel partneren eller ektefellen din som bare bruker telefonen til tale og SMS. Sammenligner du datapakker og mobilabonnement priser bør du imidlertid huske å sjekke datakvoten og hastigheten.

Sjekkliste

Det hjelper ikke så mye å ha verdens beste datapakke hvis ikke det er dekning der du oppholder deg mest. I Norge i dag kan du velge mellom er det Telenor-, Telia- og Ice-dekning. Sjekk derfor dekningskart eller spør leverandørene før du velger abonnement. Bindingstiden kan også være viktig å ta med i betraktningen. En lang bindingstid gjør det vanskeligere og dyrere å bytte hvis du ikke er fornøyd. Personlig service er kanskje også viktig for deg, at det faktisk går an å få tak i leverandøren hvis du får problemer. Så gå gjennom sjekklista mens du ser det opp mot mobilabonnement priser.  Hos Bytteportalen har vi gjort det enkelt for deg å innhente både informasjon og pris, slik at du kan ta det beste valget for deg og din familie. Kontakt oss i dag, så du kan slutte å betale for mye for tjenester du bruker hver dag.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.