Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Spar penger ved å bytte abonnement på tjenester du bruker hver dag

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Få best mobilabonnement pris med Bytteportalen

Å hente inn informasjon om ulike abonnement og priser kan spare deg mange penger i det lange løp. Mobilabonnement pris og innhold kan variere veldig fra leverandør til leverandør, på samme måte som behovene dine kan variere. Har du for eksempel flere abonnementer i familien, eller har du ekstra behov når det gjelder ubegrenset data? Kontakt Bytteportalen i dag og i løpet av 1 virkedag får du et uforpliktende tilbud fra en av våre samarbeidspartnere.

Mobilabonnement pris

Så hva trenger du å tenke på når du sjekker mobilabonnement pris? Det første du må sjekke er ditt eget forbruk i dag. Det kan du enkelt gjøre ved å logge inn på nettsiden hos leverandøren du bruker, hvor du kan se hvor mye data du har brukt. Du kan også sjekke dataforbruket på selve telefonen din, og se hvor mye hver enkelt app har brukt. Velg en datapakke som samsvarer med ditt og familiens forbruk. Det er dumt å velge en pakke som er langt over forbruket ditt, samtidig som det er veldig irriterende å gå tom hver måned.

Redusere mobilkostnader

Bytteportalen hjelper deg med å få bedre priser og redusere mobilkostnadene dine. Tjenesten er helt gratis å bruke, og gir dermed ingen risiko for deg. Se hvor mye du kan spare ved å bytte mobilabonnement i dag. Konkurransen i abonnementsmarkedet er hard, og det legges stadig flere fordeler inn i mobilabonnementene. Dermed gjelder det å finne mobilabonnement pris som er gunstig men likevel dekker behovene dine, og da er konkurransen til din fordel. De fleste tilbyr fri tale, SMS og MMS hjemme og i EU/EØS, men det er også abonnement med fri data. Men husk å sjekke om det er noen restriksjoner som for eksempel hastighet.

Mye eller lite data

Mobiltelefonene blir brukt til mye forskjellig, fra spill og underholdning til jobb. Streamer du mye video, eller bruker du generelt mye tid på telefonen trenger du et annet type abonnement enn andre som bruker telefonen mindre. Sjekk derfor hva abonnementet inneholder før du bestemmer deg. Det finnes pakker med forskjellige mengder ekstra data som man kan fylle på med om du går tom, eller så kan en type fri data-løsning være noe å satse på. Sammenligner du telefonabonnement med ubegrenset data, bør du sjekke hvor mye denne kvoten er på. 

Andre ting å tenke på

Det finnes mange typer mobilabonnement, også for deg som ikke bruker masse nett, fri tale, SMS og MMS. Sammenlikner du abonnement pris, dekning, innhold og andre ting som er viktig for deg hos flere leverandører, kan du være sikker på at du har riktig mobilabonnement pris i forhold til ditt behov. Dekning er også viktig, i alle fall hvis du tilbringer mye tid på hytta. Før du ser på mobilabonnement pris, bør du derfor sjekke dekningskart over området du oppholder deg i. Du kan også spørre selskapene selv. Hos Bytteportalen har vi gjort det enkelt for deg å innhente informasjon og pris, slik at du kan ta det beste og billigste valget.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.