Internett

Finn det beste tilbudet på internett

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser

Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Hvilken internettleverandør skal du velge?

De færreste klarer seg uten å være koblet på nett i dagens verden. Listen over internettleverandører blir stadig lengre, og det er ikke lett å vite hvilken som passer best for deg. Pris er selvsagt viktig, men for mange er det hastigheten som avgjør. En annen faktor er stabilitet. Man tenker kanskje ikke på dette når man bestiller et abonnement, men ustabil hastighet og nedetid kan føre til stor irritasjon. I enkelte tilfeller lønner det seg dermed kanskje ikke å velge det billigste alternativet.

Hos oss i Bytteportalen får du hjelp med å navigere i jungelen av Internettleverandører. Bare send inn skjemaet, så får du et gratis og uforpliktende tilbud fra en av våre samarbeidspartnere innen 1 virkedag.

 

Det beste bredbåndet

Norge ligger på topp i verden når man ser på hvor mange som er tilkoblet til internett. Vi bor i et langstrakt og ikke alltid like lett tilgjengelig land, men har likevel en svært godt utbygget digital infrastruktur. Vi har på grunn av dette blitt vant til å laste ned bilder og filmer uten å tenke på hvor mye data som brukes, og å streame musikk og film har blitt like naturlig som å se på TV.

Likevel er det noen geografiske forskjeller som gjør at tilbudet varierer fra sted til sted. Det kan være en utfordring å finne ut hva som tilbys på din adresse, men vi gjør det enkelt for deg. Ved å fylle ut skjemaet på denne siden kommer internettleverandørene til deg med et tilbud.

 

Hastighet eller pris

De aller fleste fokuserer på hastighet eller pris når de skal velge internettleverandør. Så hva er viktigst? Begge deler er kanskje svaret. Hvis du har en husstand med flere personer kan det være lurt å ta høyde for at det innimellom kan bli høy trafikk på nettet. Ofte tenker man at det er hastigheten på nedlasting som er viktigst, men det kan også lønne seg å se på opplastingshastighet hvis man sender en del bilder eller andre store filer til andre.

Pris er selvsagt også viktig, men det lønner seg å se helhetlig på hva man får for pengene. Ved å sammenligne vilkår og produkt mot pris, får du et helhetlig bilde av hvilken tjeneste du får.

 

Hva kan internettleverandøren din gjøre for deg?

Uten at vi tenker så mye over det, bruker vi nettet til ganske mye. Det kan være alt fra å logge seg inn i nettbanken til å sjekke om det er noe nytt på Facebook. Hvis du kun skal bruke nettkoblingen til dette, er det kanskje ikke nødvendig med det dyreste eller største abonnementet. Har du derimot ungdommer i hus som skal streame serier eller spille online-spill, vil dette sette helt andre krav til hastighet. 

Hvis du trenger raskere nett kan du kanskje bestille dette hos internettleverandøren du har nå. Eller så kan du enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos en annen leverandør. Vi i Bytteportalen hjelper deg med dette. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn informasjonen i skjemaet øverst på siden, så vil du få tilsendt et godt tilbud fra våre internettleverandører vi, og du kan velge det abonnementet som passer deg best.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.