Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke
kvinne med barn surfer på internett

Finn det beste tilbudet på internett

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Spar penger på internett på 1-2-3!

Fyll ut Bytteportalen-skjemaet og spar penger på mobilabonnement
Send skjema

Fyll ut kontaktskjemaet med navn og telefonnummer. Velg flere produkter hvis du ønsker.

Mobiltelefon - Bytteportalen
Bli oppringt

En av våre samarbeidspartnere ringer deg med et godt tilbud på internett innen 1 virkedag.

Spar penger hos Bytteportalen
Velg beste internett

Få vite pris, hvor mye du kan spare og annet du lurer på – og velg internett-tilbud!

Finn billig internett hos Bytteportalen!

På jakt etter billig internett? Lurer du på hvilket bredbånd og hvilken internettleverandør du skal velge? Hos Bytteportalen kan du enkelt sammenlikne ulike tilbud uten å måtte lete rundt på nettet.

Passer ekstra bra for deg som synes det er tidkrevende å lete opp alle opplysninger om bredbåndshastighet, hvilke bredbånd som tilbys der du bor, pris på internett o.s.v. selv, men som setter pris på å få tilbudene servert via mobil, «på et fat», slik at du enkelt kan velge det som passer deg.

Det finnes mange gode lister over bredbånd og pris, men det er såpass mange å velge blant at det ikke er lett å få oversikt. Ikke gå glipp av et ekstra godt tilbud på bredbånd i jungelen av informasjon. La oss gjøre jobben isteden – så ringer vi deg med resultatet!

Få best tilbud på internett fra Bytteportalen
Få ekstra gode tilbud på internett av våre utvalgte internettleverandører!

Hvordan velge best og billigst internett?

Hos Bytteportalen er dette en enkel sak. Fyll ut skjemaet over med navn og telefonnummer, og vi ringer deg. Du trenger ikke gjøre noen forberedelser – bare hør hva de ulike representantene har å si om sitt tilbud på internett. Husk: De vil alle gjerne ha deg som bredbåndskunde, så her er det bare å spørre i vei om alt du lurer på. Internett hjemme, på hytta eller kontoret – vi finner beste bredbåndsalternativ for deg.

Internett med flest stjerner hos Bytteportalen
Beste leverandører

Fyll ut kontaktskjemaet med navn og telefonnummer. Velg flere produkter hvis du ønsker.

Bytteportalen - kun de beste internett- og mobilleverandørene
Helt uforpliktende

En av våre samarbeidspartnere ringer deg med et godt tilbud på internett innen 1 virkedag.

Spar penger på internett og mobil hos Bytteportalen
100 % gratis

Få vite pris, hvor mye du kan spare og annet du lurer på – og velg internett-tilbud!

Hvilken internettleverandør skal du velge?

Stabilt, raskt bredbånd til rimelig pris – vi finner din beste match!

De fleste av oss er koblet på internett store deler av dagen. Tilgang på internett er nødvendig i større eller mindre grad på de fleste arbeidsplasser, og når man kommer hjem fra jobb hoppes det ofte rett over til sosiale medier, musikk- og film-streaming, internett-shopping eller gaming. I tillegg er man avhengig av internett for nesten alt av banktjenester, billettbestillinger, innlogginger til private og offentlige tjenester og reise. Mobilen blir stadig mer viktig i livene våre, ettersom den gir en snarvei til nettet.

Listen over internettleverandører blir stadig lengre, og det er ikke lett å vite hvilken som passer best for deg; Telia, Telenor, Altibox, Viasat, Telio, Ice.net, Get, HomeNet, Broadnet, Canal Digital … Pris på bredbånd er nok det som teller aller mest, med hastighet som en god nummer to. En annen faktor er stabilitet. Man tenker kanskje ikke på dette når man bestiller, men ustabil hastighet og nedetid kan føre til stor irritasjon.

Raskt, stabilt bredbånd – til fornuftig pris

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.

Hos oss i Bytteportalen får du hjelp med å navigere i jungelen av Internettleverandører. Vi finner det riktige forholdet mellom pris, stabilitet og hastighet, spesialtilpasset ditt behov. Send inn skjemaet, så får du et gratis og uforpliktende tilbud fra en av våre samarbeidspartnere/leverandører innen 1 virkedag.

BYTTE BREDBÅND OG INTERNETTLEVERANDØR?

Spar penger med Bytteportalen!

Hva er det beste bredbåndet i 2023?

Dette vil avhenge av ditt bruk og behov. Leser du bare avisa på nett og logger inn i nettbank nå og da, trenger du ikke 1000/1000 Mbps-hastighet på bredbåndet ditt. Norge ligger på topp i verden når man ser på hvor mange som er tilkoblet til internett. Vi bor i et langstrakt og ikke alltid like lett tilgjengelig land, men har likevel en forholdsvis godt utbygget digital infrastruktur. Vi blitt vant til å laste ned bilder og filmer uten å tenke på hvor mye data som brukes, og å streame musikk og film har blitt like naturlig som å se på TV.

Likevel er det noen geografiske forskjeller som gjør at tilbudet varierer fra sted til sted. Det kan være en utfordring å finne ut hva som tilbys på din adresse, men vi gjør det enkelt for deg! Fyll ut skjemaet vårt – og så kommer internettleverandørene tilbake til deg med et tilbud.

Hastighet eller pris – hva er viktigst ved valg av internett?

De aller fleste fokuserer på hastighet eller pris når de skal velge internettleverandør. Så hva er viktigst? Begge deler er kanskje svaret. Hvis du har en husstand med flere personer kan det være lurt å ta høyde for at det innimellom kan bli høy trafikk på nettet hjemme hos dere. Skal du lese e-post og bruke Facebook på hytta, holder det kanskje med hastighet på 10 Mbp/s. Jobber du med store filer, streamer mye eller gamer, ønsker du sikkert internett med hastighet opp i 500 Mbit/s.

Ofte tenker man at det er hastigheten på nedlasting som er viktigst, men det kan også lønne seg å se på opplastingshastighet hvis man sender en del bilder eller andre store filer til andre. Du kan sjekke ned- og opplastingshastigheten på nettet ditt hos Ookla, f.eks.

Når bruken av internett er kartlagt, må man se på pris og hva man får i de ulike bredbåndpakkene som tilbys i ditt område. Sammenlign vilkår og produkt mot pris, og dann deg et helhetlig bilde av hvilken tjeneste du får. Vi har forberedt dette for deg!

Bytte internettleverandør

Hvis du trenger raskere internett kan du selvsagt bestille dette hos internettleverandøren du har nå. Eller du kan sjekke om du kan få et bedre tilbud hos en annen leverandør på egenhånd. Har du ikke lyst til å bruke tid på det? Vi i Bytteportalen hjelper deg med dette. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn informasjonen i skjemaet øverst på siden, så vil du få tilsendt et godt tilbud fra våre internettleverandører, og du kan velge det abonnementet som passer deg best.

Hvilke internettleverandører kan jeg bytte til hos Bytteportalen?

Vi velger ut de leverandørene som for øyeblikket har noen av de beste og mest poplulære dealene på internett og bredbånd. Eksempel på internettleverandør du kan bytte til gjennom oss, er Telia. På jakt etter billigste mobilabonnement med mobildata som virkelig monner? Det kan du lese mer om her. Eksempler på leverandører på mobil og mobildata er for eksempel OneCall eller Talkmore – sistnevnte som har full Telenor-dekning. (For andre tjenester har vi f.eks. Verisure alarmselskap og TV-pakker fra Allente). La våre samarbeidspartnere ringe deg opp med tilbud på det billigste mobilabonnementet eller beste internettleverandøren som passer ditt behov.

Uansett hvilken internettleverandør som ringer deg etter at du har fylt ut skjemaet, kommer du til å få et godt tilbud. Alle våre leverandører har mye å vinne på å få akkurat deg som bredbåndskunde. Fyll ut og test selv!