Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Spar penger ved å bytte abonnement på tjenester du bruker hver dag

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Bytte mobilabonnement

Det er vel ingenting mer irriterende å betale mer enn nødvendig for varer og tjenester, og med hjelp fra Bytteportalen kan du være sikker på at du har det beste og billigste mobilabonnementet til enhver tid. Å sammenlikne priser hos de ulike leverandørene kan spare deg for mange penger. Sammen med våre samarbeidspartnere hjelper vi deg å få bedre priser på produkter og tjenester du bruker i det daglige, slik at du kan redusere dine kostnader. Tjenesten vår er helt gratis å bruke, og gir dermed ingen risiko for deg. Se hvor mye du kan spare ved å bytte mobilabonnement i dag. En av våre samarbeidspartnere ringer deg med et uforpliktende tilbud i løpet av 1 virkedag.

Hard konkurranse

Med over 190 mobilabonnement i privatmarkedet er det knallhard konkurranse, og det legges stadig flere fordeler inn i abonnementene. Dermed gjelder det å finne så billig mobilabonnement som mulig, som har mest inkludert i abonnementet. De fleste abonnementene tilbyr fri tale, SMS og MMS hjemme og i EU/EØS. Det du betaler for er med andre ord mengde data du ønsker, men det finnes også mobilabonnement med fri data. Når du skal velge datapakke bør du derfor se på ditt forbruk i dag. Dette finner du enkelt ut ved å logge inn hos din nåværende mobilleverandør. Du kan også finne oversikt over databruken din på telefonen, hvor du også kan se hvor mye data hver enkelt app har brukt. Det er dumt å velge en datapakke som er langt over ditt forbruk, samtidig som det er irriterende å velge en der du går tom hver måned. 

Flere mobilabonnement

Mobiltelefoner brukes til mye forskjellig i dag, fra spill og underholdning til jobb. Har du flere mobilabonnement for eksempel til barna, kan det være enda flere penger å spare på å bytte mobilabonnement. Og desto viktigere å velge riktig abonnement til de enkeltes familiemedlemmenes behov. Tenåringer bruker fore eksempel mye mer data og da kan en type fri data-løsning være noe å satse på. Dersom noen i familien ikke bruker opp all dataen hver måned, kan ubrukt data bli overført til neste måned ettersom de fleste selskaper i dag tilbyr data rollover. Sammenligner du telefonabonnement med ubegrenset data, bør du se hvor mye denne kvoten er på og om de for eksempel setter ned hastigheten på nettet når kvoten er brukt opp. 

Bytte mobilabonnement for kun tale og SMS

Er du en av dem som ikke ønsker å bruke mobilen til å surfe på nettet? Kanskje har du en eldre telefon eller rett og slett ikke ønsker å være så mye tilkoblet. Da bør du heller ikke betale mer enn du må for data du ikke bruker. Å bytte mobilabonnement til et med kun fri tale, SMS og MMS med fri bruk i EU/EØS med så lite data som mulig, vil da være smart. Trenger du litt data av og til, for eksempel for å sjekke været eller e-post innimellom, er det også mulig. Kontakt oss i dag for å se om du bør bytte mobilabonnement.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.