Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Finn det beste tilbudet på boligalarm

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Hvilken boligalarm skal du velge?

Stadig flere velger å installere en boligalarm i hjemmet sitt. Dette gir deg en ekstra trygghet og forebygger innbrudd. Det finnes en rekke selskap som tilbyr boligalarmer, og det er ikke så lett å vite hva som passer best for deg. Vi i Bytteportalen hjelper deg derfor med å velge.

Der enkelte fokuserer på pris, er det viktigere for andre å få de beste tilleggstjenestene. Dette kan være brannvarsling eller fjernstyring av dørlåser. Andre fordeler med en boligalarm er at den gir deg billigere forsikring og mulighet for kameraovervåking.

Det er enkelt å finne den boligalarmen som passer for deg, og det krever ikke stor innsats. Bare send inn skjemaet med din kontaktinformasjon, så tar en av våre samarbeidspartnere kontakt med et godt tilbud på boligalarm innen 1 virkedag.

Boligalarm gir trygghet

En boligalarm gir deg ekstra trygghet, både når du er hjemme og når boligen din står ubevoktet. Innbruddstyver styrer unna boliger som har alarm installert, og velger i stedet et enklere mål. Å installere en boligalarm gir altså en avskrekkende og forebyggende effekt.

Man skal heller ikke undervurdere tryggheten man gir seg selv ved å ha et godt alarmsystem i boligen. For mange gir det bedre nattesøvn å vite at man har ekstra beskyttelse, og for andre er det like viktig å kunne dra på jobb eller ferie uten å bekymre seg over at boligen står ubevoktet.

Brannsikring

Ved siden av sikring mot inntrengere i hjemmet, er brannvarsling en god grunn til å ha en alarm. En boligalarm kan enkelt kobles opp slik at den varsler om brannutvikling. Her er det selvsagt viktig at varslingen skjer så fort som mulig, og boligalarmen gjør rask utrykning mulig. Slik kan verdiene dine sikres, selv når du ikke er til stede i hjemmet.

Mange muligheter med boligalarm

Ny teknologi gir nye muligheter, og dette gjelder selvsagt også for boligalarmer. Der det tidligere kun var snakk om å stoppe innbruddstyver, er det i dag nesten ingen grenser for hvilke tilleggsfunksjoner et alarmsystem kan ha.

Smarte dørlåser

Nøkler blir snart gammeldags. I hvert fall i hjem med smarte dørlåser. Disse gjør at du bare trenger en brikke eller en kode for å låse opp, og det er også mulig å åpne døren for andre uten at du selv er til stede. Dette gjør hverdagen mye enklere for deg hvis du f.eks. trenger å slippe inn en håndverker mens du er på jobb.

Boligalarm med kamera

Skulle man være så uheldig å bli utsatt for innbrudd, kan kameraovervåking være en ekstra sikring. Dette gjør det mulig å identifisere inntrengeren i ettertid. Det blir også mulig å få oversikt ved en falsk alarm.

Smarthus med boligalarm

Boligalarmen din kan hjelpe deg med enda mer. Kanskje du ønsker å beskjed om at barna dine har kommet hjem fra skolen, eller du vil ha muligheten til å kontrollere temperaturen i boligen. Dette er blant mulighetene en boligalarm kan gi deg. Og det stopper ikke der.

Send inn skjemaet øverst på siden, så får du tilbud fra de ulike leverandørene vi samarbeider med, og du kan velge boligalarmen som passer best for deg.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.