Billigste mobilabonnement

Spar penger ved å bytte abonnement på tjenester du bruker hver dag

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser

Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Billigste mobilabonnement

Er du en av dem som betaler for mye for varer og tjenester? Det er vel ingenting mer irriterende å betale mer enn nødvendig, og med hjelp fra Bytteportalen kan du være sikker på at du til enhver tid har det beste og billigste mobilabonnement. I løpet av 1 virkedag får du et godt og uforpliktende tilbud fra en av våre samarbeidspartnere. Å sammenlikne priser hos de ulike leverandørene kan spare deg for mange penger, så ta kontakt i dag.

Hvilket mobilabonnement trenger du?

Når du skal velge billigste mobilabonnement må du ta hensyn til bruksbehovet. For eksempel ved valg av datapakke bør du se på ditt forbruk i dag. Dette finner du enkelt ut ved å logge inn hos det selskapet du har mobilabonnement hos. Du kan også finne oversikt over databruken din på telefonen, hvor du også kan se hvor mye data hver enkelt app har brukt.
Det er dumt å velge en datapakke som er langt over ditt forbruk, samtidig som det er irriterende å velge en pakke der du går tom hver måned.

Ulike typer forbruk

Det finnes selvfølgelig billig mobilabonnement som passer for deg som ikke trenger fri tale, SMS og MMS, og som heller ikke trenger abonnement med mye data, eventuelt ubegrenset data.
Snakker du med en eller flere mobilleverandører, kan du fortelle hva du bruker telefonen din til. Slik at det blir lettere å finne fram til det beste og billigste mobilabonnement som passer best i forhold til behovet slik at du ikke betaler for ting du ikke trenger, eller får for lite av det du faktisk har behov for.

Sjekkliste

Når du skal bestemme deg for billigste mobilabonnement, er det greit å gå gjennom en sjekkliste over det du har behov for i abonnementet ditt. Hvor mange gigabyte med data du får i mobilabonnementet, og hvor mye dette koster, er for eksempel et viktig sammenligningsgrunnlag. Det finnes likevel flere andre faktorer som kan være nyttig for deg å ta stilling til. Vi tar derfor en gjennomgang av andre fordeler som kan være inkludert i mobilabonnementene som tilbys.
Dekning er viktig, i alle fall hvis du har hytte eller feriested hvor du tilbringer mye tid, og er avhengig av Internett-tilkobling og god dekning.

Du hører kanskje reklamer med mobilselskaper som reklamerer for full Telenor-dekning eller full Telia-dekning. Det er fordi det er Telenor og Telia sine nett som blir brukt av de ulike mobilselskapene i Norge. Ice bygger ut sitt eget nett, men benytter seg av Telia sitt der de ikke kan tilby selv. Før du bestiller billigste mobilabonnement, bør du derfor sjekke dekningskart over området det gjelder.

Mobilabonnement med mye data

Mobiltelefonene blir brukt til mye forskjellig, og er du av dem som streamer mye video. Eller generelt bruker mye tid på mobilen, som tenåringene i huset, da er det viktig å finne billigste mobilabonnement med en større mengde data. Det finnes pakker med forskjellige mengder GB ekstra data som man kan fylle på med om du går tom. Om du ofte må fylle på data vil det nok lønne seg å oppgradere til et abonnement med mer data, eller så kan en type fri data-løsning være noe å satse på.

Sammenligner du telefonabonnement med ubegrenset data, bør du se hvor mye denne kvoten er på. I tillegg bør du sjekke om hastigheten de setter ned til, er tilstrekkelig for at du kan gjøre det du har behov for. Kontakt Bytteportalen i dag, så du kan begynne å spare penger.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.