Billigste mobilabonnement

Spar penger ved å bytte abonnement på tjenester du bruker hver dag

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser

Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Billigste mobilabonnement

Er du blant dem som betaler du for mye for varer og tjenester som mobilabonnementinternett og strøm? Det er veldig irriterende å oppdage at man har betalt mer enn nødvendig for et abonnement over en lengre periode. Kanskje har du tenkt at det dreier seg om små forskjeller mellom det billigste mobilabonnementet og det du har for øyeblikket, og at det derfor ikke er så nøye? Legger du sammen summen du bruker «ekstra» på å ikke ha det billigste mobilabonnementet, kan det bli ganske mange kroner i løpet av et år.

Finn markedets billigste mobilabonnement på Bytteportalen!​

Med hjelp fra Bytteportalen kan du være sikker på at du til enhver tid har det beste og billigste mobilabonnementet. Fyll ut skjemaet over og kryss av for eventuelle andre tjenester du ønsker tilbud på. I løpet av én virkedag blir du ringt opp med et godt og uforpliktende tilbud fra en av våre samarbeidspartnere som mobiltelefon. 

Hør hva den aktuelle mobilleverandøren kan tilby deg, sammenlikn pris med andre leverandører og det mobilabonnementet du har fra før, og velg den billigste mobilabonnement som også inneholder de funksjonene og tjenestene du trenger. Er du mye på reisefot i Europa bør du for eksempel sørge for at mobilleverandøren du velger tilbyr fri bruk av mobildata.

Velg billigste mobilabonnement og ha mer penger til å reise
Velg billigste mobilabonnement og ha mer penger til å reise

Hvilket mobilabonnement trenger du?

Sjekk hva du sparer på å velge billigst mobilabonnement hos Bytteportalen
Sjekk hva du sparer på å velge billigst mobilabonnement hos Bytteportalen

Når du skal velge billigste mobilabonnement må du naturlig nok også ta hensyn til bruksbehovet. Prisen er ikke alt – du må kunne bruke mobilen til det du trenger den til. Dette finner du enkelt ut ved å logge inn hos det selskapet du har mobilabonnement hos. Du kan også finne oversikt over databruken din på telefonen, og sjekke nærmere hvor mye data hver enkelt app har brukt.
Det er dumt å velge en datapakke som har en datamengde langt over ditt forbruk, samtidig som det er irriterende å velge en pakke der du går tom hver måned.

Ulike typer forbruk

Det finnes selvfølgelig billig mobilabonnement som passer for deg som ikke trenger fri tale, SMS og MMS, og som heller ikke trenger abonnement med mye data, eventuelt ubegrenset data.
Når du snakker du med en eller flere mobilleverandører via Bytteportalen, kan du fortelle hva du bruker telefonen din til. Spør om alt du lurer på – våre representanter gjør sitt beste for gi deg alle detaljene. Målet til Bytteportalen er å gjøre det lettest mulig å finne fram til det beste og billigste mobilabonnement for deg i den situasjonen du er i akkurat nå. Vitsen med å bytte mobilabonnement er at du ikke skal betale for ting du ikke trenger, og at du får nok av de funksjonene og tjenestene du faktisk har behov for.

Sjekkliste – billigste mobilabonnement

Mobiltelefon med billigste mobilabonnement copy

Når du skal bestemme deg for billigste mobilabonnement, er det smart å lage en sjekkliste med det du har behov for i abonnementet.

  • Totalpris på mobilabonnementet.
  • Evt. familiepakker.
  • Antall gigabyte mobildata.
  • Pris på mobildata.
  • Hvilken leverandør sørger for dekning?
  • Pris på mobilbruk i utlandet.
  • Pris på mobildata i utlandet.
  • Evt. tilbud på mobiltelefon.
Mobiltelefon med billigste mobilabonnement copy

Billigste mobilabonnement med god dekning og nok mobildata

Er mobildekningen viktig for deg?

Dekning er viktig, i alle fall hvis du har hytte eller feriested hvor du tilbringer mye tid, og er avhengig av Internett-tilkobling og god dekning. Du hører kanskje reklamer med mobilselskaper som reklamerer for full Telenor-dekning eller full Telia-dekning. Det er fordi det er Telenor og Telia sine nett som blir brukt av de ulike mobilselskapene i Norge. Ice bygger ut sitt eget nett, men benytter seg av Telia sitt der de ikke kan tilby selv.

Før du bestiller det du tenker er billigste mobilabonnement for deg, bør du derfor sjekke dekningskart over området det gjelder.

Spør gjerne leverandøren som kontakter deg hvilket mobilnett de tilbyr. Husk, de som ringer deg via Bytteportalen vil gjerne ha deg som kunde, så du har alle muligheter til å spørre om ting du lurer på. Velg billigste mobilabonnement med god dekningsgrad!

Mobilabonnement med mye data

Mobiltelefonene blir brukt til mye forskjellig. Streamer du mye video eller generelt bruker mye tid på mobilen (som tenåringene i huset) er det viktig å finne billigste mobilabonnement med en større mengde mobildata. Det finnes pakker med forskjellig antall ekstra GB med data som man kan fylle på med om man går tom. Om du ofte må fylle på med gigabyte vil det derfor trolig lønne seg å oppgradere til et abonnement med mer data. Eventuelt kan en type fri data-løsning være noe å satse på.

Sammenligner du telefonabonnement med ubegrenset data, bør du se hvor mye denne kvoten er på. I tillegg bør du sjekke om hastigheten mobilselskapet setter ned til etter et visst antall brukte GB er tilstrekkelig for at du skal kunne gjøre det du har behov for på telefonen. Kontakt Bytteportalen i dag, så du kan begynne å spare penger med det samme!

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.