Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Spar penger ved å bytte abonnement på tjenester du bruker hver dag

Fyll inn skjema og få tilbud fra inntil 3 aktører og sammenlign priser
Jeg ønsker også å motta tilbud fra inntil 3 aktører på:

Billig mobilabonnement til ditt forbruk

Bytteportalen.no hjelper deg å finne et billig mobilabonnement. Spar penger enkelt ved gratis og uforpliktende tilbud fra våre samarbeidspartnere. Vi hjelper deg å finne et billig mobilabonnement basert på dine preferanser slik at abonnementet er tilpasset dine behov.

Du får mulighet til å velge blant flere tilbud slik at du vet hvor mye penger du kan spare ved å velge tilbudet som passer best for dine behov. 

Legg igjen informasjon i skjemaet vårt for å bli kontaktet, helt uforpliktende, av våre samarbeidspartnere innen en virkedag. Vi hjelper deg med å finne et billig mobilabonnement beregnet på ditt forbruk.

Forskjellige abonnementer

Det er mange ting å tenke over når man skal kjøpe billig mobilabonnement. Det finnes mange forskjellige abonnementer, funksjoner og priser som kan gjøre det vanskelig å finne det billigste og beste abonnementet for ditt bruk. På samme tid kan forbruk være varierende fra måned til måned, noe som vil påvirke regningen i stor grad dersom du ikke har valgt rett abonnement. Derfor hjelper vi i bytteportalen.no deg å finne et billig mobilabonnement tilpasset ditt forbruk.

Mange leverandører av abonnementer leverer en funksjon med rollover. Dette går ut på at den dataen du har inkludert i abonnementet, men ikke bruker opp, blir overført til neste måned. På denne måten får du overført data til de månedene du trenger litt ekstra. 

I tillegg til forbruk er det også viktig å være bevisst på bindingstid. I mange tilfeller vil et abonnement med binding gi en lavere pris, men ved inngåelse av denne type abonnement er man bundet over en lengre tidsperiode, og mister mulighet til å bytte dersom man skulle oppdage at abonnementet er feil til forbruket.

En annen ting som er viktig å tenke over når man skal velge seg et billig mobilabonnement er familiefordeler. Mange tilbyr billig mobilabonnement beregnet på familier hvor man får litt avslag om man bestiller for flere. Dermed kan denne typen abonnement være lurt å se på for familier.

Det finnes også billig mobilabonnement beregnet på barn og unge hvor foreldre har mer kontroll over forbruket. Dette er rimelige abonnement som ofte gir foreldre kontroll over kostnadene. Dette betyr en forutsigbar faktura hvor foreldre får være med å bestemme mye over hva barna kan bruke mobiltelefonen til. 

Dersom du ikke bruker mobilen til å surfe på nett kan det være lurt å velge et billig mobilabonnement som har så lite data som mulig, slik at du slipper å betale for noe du ikke bruker. 

En annen ting som er viktig å tenke på når det kommer til billig mobilabonnement er dette med dekning. Dersom du ikke bor i byer eller tettsted, kan det være varierende hvor godt de forskjellige leverandørene fungerer der du bor. Dermed er det en fordel å gjøre seg opp en mening om hvilke operatører som leverer god dekning der du er. 

Dermed er det viktig å tenke over hva du trenger i et mobilabonnement. Det er svært mye å velge mellom, og konkurransen er stor. Som forbruker er det viktig å finne et billig mobilabonnement med mest mulig inkludert i abonnementet. Svært mange opererer i dag med fri tale, SMS og MMS innenfor EU/EØS, og det man ofte betaler for er mengden data.

Gratis og uforpliktende tilbud

Det å velge et billig mobilabonnement beregnet til ditt forbruk er vanskelig. Vi i bytteportalen.no gjør valget enklere for deg. Gjennom oss kan du enkelt spare penger ved å benytte deg av våre tjenester, helt gratis og uforpliktende. Ved å fylle ut kontaktskjema på våre nettsider får du tilbud fra våre samarbeidspartnere i løpet av en virkedag, og du står selv fritt til å velge.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.