Beste leverandører
Helt uforpliktende
100% gratis å bruke

Beste mobilabonnement

Bytteportalen hjelper deg med å finne beste mobilabonnement som passer til ditt behov og forbruk. Det er enkelt å finne de billigste mobilabonnementene på Bytteportalen, men som vi stadig erfarer er det ikke alltid det billigste alternativet som er det beste. Det handler om å finne beste mobilabonnement for akkurat deg. Kontakt oss i dag og få et uforpliktende tilbud fra en av våre samarbeidspartnere innen 1 virkedag.

Hva skal du velge?

Lite data, middels data, mye data, eller er du superbruker? Kanskje er du en superbruker som streamer mye i HD, deler internett til andre, og er mye på sosiale medier, eller som kun bruker data og mobilen til å lese e-post og sporadisk surfing. Så når du skal velge beste mobilabonnement er det viktig å vektlegge flere kriterier, og ikke la seg blende av kampanjer og velkomstpris. Det er til syvende og sist den ordinære prisen på mobilabonnementet du må ut med hver måned.

Hva regnes som beste mobilabonnement

For at vi skal anse det som beste mobilabonnement er selvfølgelig det viktigste at det dekker ditt behov, men med den harde konkurransen i markedet kan du med fordel være kravstor. For eksempel kan det være greit med fri tale, fri SMS og MMS, inkludere bruk i EU/EØS og inkludere data rollover, eller fri data. Det er også bra at det tilbudet på beste mobilabonnement gjelder alle i familien uansett alder.

Hva trenger du?

Når du skal velge beste mobilabonnement for deg og din familie, er det viktig å kartlegge behovet ditt. Kanskje du trenger flere typer abonnement til ulike aldersgrupper og forbruk, med alt fra lite eller ingen data, til ubegrenset data. Til de aller minste trenger du også tilleggsfunksjoner som datakontroll og sperrer for enkelte sider og innholdstjenester som koster penger. 

Er du en av dem som ikke ønsker å bruke mobilen til å surfe på nettet? Kanskje har du en eldre telefon eller rett og slett ikke ønsker å være så mye tilkoblet. Da bør du heller ikke betale mer enn du må for data du ikke bruker. Beste mobilabonnement for deg vil gjerne være et som har fri tale, SMS og MMS med fri bruk i EU/EØS med så lite data som mulig. Trenger du litt data av og til, for eksempel for å sjekke været eller e-post av og til, er det også mulig. 

Sjekk dekningen

Dekning er også viktig å se på, i alle fall hvis du tilbringer mye tid på hytta på fjellet eller liknende og er avhengig av Internett-tilkobling og god dekning. Du har kanskje hørt reklamer fra mobilselskaper som reklamerer for full Telenor-dekning eller full Telia-dekning. Det er fordi det er Telenor og Telia sine nett som blir brukt av de ulike mobilselskapene i Norge. Ice bygger ut sitt eget nett, men benytter seg av Telia sitt der de ikke kan tilby selv. Før du bestiller beste mobilabonnement, bør du derfor sjekke dekningskart over området du skal oppholde deg i. Bytteportalen hjelper deg med å finne beste mobilabonnement til best pris. Kontakt oss i dag.

Vi hjelper deg å spare penger!

Se hvor mye du kan spare ved å bytte.
Vi ringer deg tilbake med et tilbud.


VELG TJENESTE OG FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD